- 14 October 2021 -

Kortgeleden is het het project ‘Co-ownership van burgers bij Mijnstreekambities’ van start gegaan. Doel van dit project is om burgers bewust te maken van de brede ambities op het gebied van gezondheidsverbetering en het opzetten van communities. Communities of samenwerkingsvormen waarbij burgers ervaringen delen, elkaar motiveren en stimuleren en met professionals in gesprek gaan over hun behoeften en de voorwaarden die nodig zijn om tot gezondheidsverbetering te komen.

Burgerkracht is op zoek naar betrokken burgers uit Heerlen-Noord of Geleen-Zuid en/of vertegenwoordigers vanuit andere projecten, die willen deelnemen aan een klankbordgroep voor dit project. Het project loopt van juni 2021 tot en met december 2023.

Deelnemers aan de klankbordgroep geven advies over het plan van aanpak en de uitvoering. De gemiddelde tijdsbesteding bedraagt eens per 2 maanden 2 uur vergaderen en de voorbereiding hierop, dat is gemiddeld 1 tot 2 uur per keer.
De burgers binnen de klankbordgroep geven we een vergoeding van 5 euro per uur voor deelname aan overleggen en 2 uur voorbereiding en een reiskostenvergoeding als het overleg ergens op locatie plaatsvindt.

Wil je meedoen of meer weten?

Klik hier voor meer informatie over de rol en invulling van de klankbordgroep en voorwaarden of neem contact op met projectleider Eric Apon, ericapon@burgerkrachtlimburg.nl , +31 68 27 99 081