- 26 July 2021 -

Inspiratie: zomerpodcasts over HealthyLIFE

Met de zomervakantie voor de deur biedt healthyLIFE je een gezonde dosis inspiratie. Deze zomer verschijnen er 5 korte podcastafleveringen die je meenemen in het verhaal achter healthyLIFE. Enthousiaste projectmedewerkers, coaches, partners en deelnemers vertellen over hun ervaringen. Elke week vanaf 27 juli t/m eind augustus wordt er een nieuwe aflevering gelanceerd, telkens met een ander thema of vanuit een andere invalshoek. Een aflevering duurt ongeveer 30 minuten en kun je vanaf elke plek op jouw telefoon of laptop beluisteren.

Over HealthyLIFE
HealthyLIFE is hét leefstijlprogramma voor volwassenen met overgewicht en obesitas, en er zijn al ruim 1000 deelnemers gestart. De gecombineerde aanpak op het gebied van leefstijl en bewegen wordt door onze deelnemers als zeer positief beoordeeld en kent ook bewezen effecten op hun gezondheid.

Wil je niets van de podcast missen? Meld je dan aan voor een wekelijks berichtje in jouw mailbox via HealthyLIFE Podcast en Magazine – Ecsplore. Ken jij nog mensen uit jouw netwerk waarvoor deze podcast interessant kan zijn? Stuur dit bericht dan gerust door. Aan het einde van deze podcastserie krijg je bovendien een prachtig (digitaal) magazine toegestuurd.