Meer weten over telemedicine in de Mijnstreek? Schrijf je in voor de Slimme Zorg Estafette

- 04 February 2022 -

Telebegeleiding diabetes onderwerp bij Slimme Zorg Estafette

Heel Nederland praat over de digitale zorgrevolutie, maar in Limburg zijn Chipmunk Health en de huisartsenpraktijken van Meditta Zorggroep alvast begonnen. Onder andere met telebegeleiding voor diabetespatiënten door de huisarts.

Op 24 februari delen Kay Liedekerken van Meditta, Erik Duijsens van Chipmunk en Wiro Gruisen van CZ in een online bijeenkomst graag hun kennis en ervaringen over telebegeleiding. Wil je weten hoe patiënten en zorgverleners dit ervaren? En hoe dit wordt georganiseerd?   Meld je dan hier aan voor deze sessie.  De bijeenkomst is van 16.00 – 17.00 uur.

De presentatie over telebegeleiding is één van de vele onderwerpen die tijdens de  Slimme Zorg Estafette aan bod komen. De Slimme Zorg Estafette is een kennismarathon waarin het delen van kennis en ervaring over innovatie in de gehele gezondheidszorg – van preventie tot welzijn en van ondersteuning tot behandeling – centraal staat. Het gaat erom wat je samen kunnen bereiken. Want innoveren doe je niet alleen! Belangrijke thema’s die aan de orde komen zijn de juiste zorg op de juiste plek, anders werken en succesvol opschalen. De estafette is van 31 januari tot 25 februari en van 21 tot 25 februari vooral gericht op regio Zuid.  Klik hier als je meer wil weten over telebegeleiding bij o.a. diabetes.